Blog Başlık

  • Haziran 20, 2022

    Yazın gelmesiyle içi kıpır kıpır olan, sıcak havaların tadını bir parti eşliğinde çıkarmak isteyenler için favori parti temalarını derledik.

    Meri Meri
  • Mart 16, 2022 Parti

    Cemrelerin düşmesi, ağaçların çiçek açması, havanın güneşli olması -her ne kadar beklenmedik bir kar yağışı ile karşı karşıya kalsak da- baharı müjdeleyen göstergelerdir. Bahar gibi ruhlara, baharı iple çekenlere, kışın bitişine kederlenenlere, baharın sonrasındaki yaz için sevinenlere muhteşem bir parti fikri: Baharı Kutlamak için Bahar Gibi Parti!

    Meri Meri
  • Mart 09, 2022

    Ülkemizde Baby Shower etkinliklerinin geçmişi oldukça yeni ancak bu kutlamaların Amerika’da gelenekselleştiği ve uzun senelerden beri heyecanla beklenen minik bebeğin aile üyeleriyle ve davetlilerle yapılan ilk partisi olarak kutlanılmakta olduğunu görebiliriz.

    Baby Shower
  • Mart 08, 2022

    Anne karnından hayatımızın sonuna kadar öğreneceğimiz sonsuz bilgi vardır. Bu bilginin kaynağı olan kitapların varlığını göz ardı etmemiz imkansızdır.

     

     

     

     

    Çocukların hatta yetişkinlerin de ilgisini çekebilecek, bazılarının ilk kitabı olabilecekken bazılarının ise yoğun hislerinin açığa çıkmasını sağlayacak dört kitap önerisine hazır mısınız?

    Kitap
  • Mart 01, 2022

    Meri Meri’nin ürün yelpazesinden de anlaşılabileceği gibi parlak, pastel ya da her ikisinin karışımı olan renkleri çok seviyoruz! Bu tutkuyu paylaşmak ve aynı keyfi yaşayabilmeniz için boyamalı poster (link gelecek) serisinden tüm ürünler www.karavankids.com ve Levent mağazamızda sizleri bekliyor !

    Meri Meri
  • Şubat 24, 2022

    Çok sevilen Meri Meri markasının kurucusu ve sanat yönetmeni olan Meredithe Stuart Smith, tasarımcı Nathalie Lété’nin çalışmalarını yıllardır takip ederken aynı zamanda canlı ve eğlenceli bu içeriklerin piyasada eşsiz bir konuma sahip olduğunu vurgulamaktadır.

    Meri Meri
  • Şubat 10, 2022

    Detayların ön planda olduğu; pasta, masa düzeni ve hediye ritüellerinden oluşan parti fikirlerinin yanı sıra sizleri ve özellikle de çocukları heyecanlandıracak farklı açık hava oyun fikirleriyle partinizi daha da renkli ve eğlenceli bir hale getirmeye hazır mısınız?

    Parti
  • Ocak 24, 2022 Parti

    Parti organize etme süreci, parti anı kadar heyecanlı ve keyiflidir. Meri Meri ürünlerindeki çeşitlilik ile de tüm konseptlerin partinizde yer almasını isteme ihtimaliniz çok yüksektir :)

    Meri Meri
  • Ocak 10, 2022

    Doğum günleri büyük anlamlar yüklediğimiz, daha özel hissetmek istediğimiz en önemli zamanlardan biri.
     
    Bu kutlamayı derinleştirecek, kent ve köy hayatı arasında dev bir uçurumun olduğu bu günlerde, çocuklara hayvan sevgisini aşılama ve kendilerini tabiat ile yakın hissetmelerini sağlayacak unutulmayacak bir güne hazır mısınız?

    Karavan Concept
  • Aralık 30, 2021

    Doğum günlerinden sonra en heyecanlandıran günlerden birisi olan yılbaşı için çocuğunuza yeni yıl partisi düzenlemek ister misiniz ? 

    Meri Meri
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR