Baharı Kutlamak İçin Bahar Gibi Bir Parti

Baharı Kutlamak İçin Bahar Gibi Bir Parti

 

 

Cemrelerin düşmesi, ağaçların çiçek açması, havanın güneşli olması -her ne kadar beklenmedik bir kar yağışı ile karşı karşıya kalsak da- baharı müjdeleyen göstergelerdir. Bahar gibi ruhlara, baharı iple çekenlere, kışın bitişine kederlenenlere, baharın sonrasındaki yaz için sevinenlere muhteşem bir parti fikri: Baharı Kutlamak için Bahar Gibi Parti!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Taze çiçekler her zaman büyüleyici kokuları ile etkilerken estetik açıdan izlemesi de keyif verir. Ancak tüm bu güzelliklerinin yanında kısa ömürlü olmaları baharı sonsuza kadar yaşatmanıza engel olabilir :)

 

Baharın simgelerinden oluşan, göz alıcı canlı renkler ile dizayn edilen Meri Meri Bahar Teması’ndaki ürünler ile baharı kutlamaya ne dersiniz?

 

 

 

1.SÜSLEYİN

 

 

 

 

 

 

 

 

Parti temasının anlaşılabilir olması ve partiyi düzenleyeceğiniz mekana baharı getirmek için süslemeler büyük yardımcınız olacak.

 

 

Çiçekler her yerde olsun!

 

 

 

 

 

 

 

 

Dev çiçekli çelenkler, çiçeklerle süslenmiş avizeler, İngiliz bahçesi tabak ve bardak takımları ile parti alanının her yerine çiçekleri serpiştirebilirsiniz. Çelenk ve avize gibi ürünleri partiden sonra evinizin daimi üyesi haline getirebilir, uzun süre boyunca baharı hissedebilirsiniz.

 

 

 

2.YEMEK

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Baharı kutlamak için enfes bir limonata, renkli kremalarla süslenmiş cupcakeler, gerçek yenilebilir çiçeklerle yapılmış bir pasta, tatlı dengesini koruyabilmek için ufak tuzlu kurabiyeler ve kanepeler.. İçinizi ısıtacak İngiliz Bahçesi takımını anlamlı hale getirecek enfes bir çay ile partinizi sıcak hale getirebilirsiniz! Çiçekli pasta süsü, çiçekli tabak ve çiçekli peçeteler ile sunumunuza bahar dokunuşları yapmayı unutmayın!

 

 

 

3.TAÇLAR İLE KOSTÜMÜNÜZÜ TAMAMLAYIN

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Giymeyi tercih edeceğiniz kombininizin bahara bürünmesi için renkli, çiçekli taçlar harika bir fikirdir. Hem gelen misafirlerinize hediye edebileceğiniz hem de kendi kostümünüze uyarlayabileceğiniz temayı vurgulayan ve özel hissettiren bir detay olacaktır.

 

Hazırlıklarınızı tamamlarken şu şarkıyı açmayı da ihmal etmeyin: 

 

 

 

 

 

 

 

Etiketler: Meri Meri
Mart 16, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR