Birlikte Baby Shower Partisi Planlayalım!

Birlikte Baby Shower Partisi Planlayalım!

 

Ülkemizde Baby Shower etkinliklerinin geçmişi oldukça yeni ancak bu kutlamaların Amerika’da gelenekselleştiği ve uzun senelerden beri heyecanla beklenen minik bebeğin aile üyeleriyle ve davetlilerle yapılan ilk partisi olarak kutlanılmakta olduğunu görebiliriz.

 

 

“Showering” olarak adlandırılan bu kutlama anne adayına sevgi gösterilerinde bulunma ve hediye yağmuruna tutma anlamına gelmektedir.

 

Geçmişte, özellikle ilk hamilelik deneyimini kutlamak isteyen anne adayları, Baby Shower partilerine sadece kadın arkadaşlarını davet ediyordu. Ancak zamanla anne adayları cinsiyet fark etmeksizin sevdikleri insanlarla bir araya gelmeye başlamıştır.

 

 

Ebeveynlik tecrübelerinin paylaşıldığı, doğum öncesi motivasyon konuşmalarının eşlik ettiği bu parti hem anne adayı hem baba adayı için oldukça destekleyici bir organizasyondur. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Düzenlediğiniz partinin mükemmel olmasını istiyorsanız ‘‘Baby Shower Partisi’nin Olmazsa Olmazları’’ olarak oluşturduğumuz listeye göz atmalısınız!

 

 

  1. PARTİ SÜSLERİ
 

Baby Shower partilerinin en önemli parçaları parti süsleridir. Süsleme tercihleri bebeğin cinsiyetine göre şekillenebilirken; bebeğin adının yazılı olabileceği kapı süsü, eğlenceli balonlar, konsepte uygun tabak ve bardak kombinasyonları ile zenginleştirilebilir.

 

Baby Shower ASılan Süs - Ağaç

Botanik Yapraklar Arka Fon

Zincir Balon Kit - Beyaz

Baby Shower Fotoğraf Figürleri

 

 

 

 

 

 

 

  1. MASA DÜZENİ
 

Baby Shower Partileri masa etrafında düzenlenen partilerdir. İkramlıkların sunulduğu, pastanın sergilendiği, davetliler ile paylaşılacak hediyelerin konumlandığı masa, aynı zamanda çoğu fotoğrafın ana görselini oluşturacaktır.

 

Gümüş Yıldızlı Parti Bardak

Gümüş Yıldız Tabak

 

 

 

  1. PASTA
 

Pastanın olmadığı bir parti hayal edilemez!  Süsler ve konsepte uyum sağlayacak, istediğiniz detaylar ile zenginleştirebileceğiniz bir pasta tercih edebilirsiniz. Tabi tadının enfes olmasını öncelikli olarak belirtmeyi unutmayın, bizden söylemesi :)

 

 

 

 

 

 

 

  1. İKRAMLAR
 

Çoğumuz için ‘‘Kalbe giden yol mideden geçer’’ klişesi yadsınamaz. Lezzetli yiyeceklerin hafızalarımıza kazındığını da kabul etmeliyiz. Hem davetliler hem de parti sahibi ebeveynler için unutulmaz lezzetlerden oluşan ikramlık listesi oluşturmak oldukça önemli.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  1. HEDİYE
 

Davetlilerin hem size hem de bebeğinize getireceği hediyeler olacaktır. Hem bu hediyelere teşekkür niteliği taşıyan hem de sizin için büyük anlamlar taşıyan bu özel günü unutulmaz kılmak adına minik ve eğlenceli hediyeler hazırlayabilirsiniz. Lezzetli çikolatalar, magnet, anahtarlık, bitki, patili arkadaşlara mama, kokulu mumlar hediye fikirlerinizi oluşturmaya yardımcı olacak bazı örneklerdir.

 

 

 

 

 

Etiketler: Baby Shower
Mart 09, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR