Çevre Dostu Parti Fikirleri

Çevre Dostu Parti Fikirleri

Kendimize ve sevdiklerimize eğlenceli zamanlar planlamak, harika bir fikirdir. Parti organizasyonlarını zenginleştirmek için kullanılan renkli temalar, eğlenceyi kolaylaştıran ürünler, hediyeler... Parti organizasyonları doğaya olumsuz bir iz bırakmadan ve çevre dostu olarak da planlanabilir! Bu yazımızda, sürdürülebilir ve çevre dostu olan parti fikirlerini sizin için derledik:

• Dijital Davetiye Seçin

Konuklarınızı davet etmenin doğa dostu bir yolu var: Dijital davetiyeler! 

Muhteşem bir şekilde planlanan partinize, konuklarınızı etkileyici bir yol olan dijital davetiyeler aracılığıyla davet edebilirsiniz. Partinizin temasına uygun bir kart seçmekle başlayın! Kartınızı etkinliğin detaylarıyla kişiselleştirebilir ve gönderebilirsiniz. Etkileyici e- davetiye seçeneklerine buradan ulaşabilirsiniz.

• Oyuncak Takasına Ev Sahipliği Yapın

Paylaşmak”, hem sosyal ilişkilerimizi hem de gezegeninizi önemsediğimizi gösteren bir eylem olarak kabul edilebilir. Her misafirin partiye sevdiği bir oyuncağı getirmesi ve başka bir konukla paylaşması, sosyalleşmenin harika bir yolu olabilir. Hediye için muhteşem önerilerden bir tanesi de kitaplardır. Kitap hediye ederek, etkileyici bir hayal yolculuğuna bilet almış gibi olacaksınız, öneri kitap seçeneklerine buradan ulaşabilirsiniz. 

 

 • Yeniden Kullanılabilir Parti Malzemelerini Tercih Edin

Çevre dostu bir partinin en önemli öğeleri, kullanılan ürünlerden oluşmaktadır. Örneğin; partinizde kullanacağınız Meri Meri mumları, hızlı erimedikleri için bir sonraki partiniz için temizlenebilir ve yeniden kullanılabilir olması yönüyle iyi bir seçim olacaktır. Aynı şekilde pleksi pasta süslerini de keşfetmeyi unutmayın!

 

• Bilinçli Süsleme Tercihleri Yapın

Parti ortamının estetik görünmesi hepimizin hayalidir. Parti ortamını güzelleştiren süslemelerin uzun süre kullanılabilir ve doğada en az düzeyde iz bırakacak nitelikte olmasını önemsemeliyiz. Süsleme tercihlerinizde Meri Meri Asılan Süslere yer vererek satın aldığınız süsü yıllarca kullanabilirsiniz. 

 

 

Parti Hediyesini Dayanıklı Ürünlerden Seçin

Partinin heyecanını arttıran etkenlerden bir tanesi de hediyeleridir. Hediyelerin sayısının az olması ama uzun süre kullanılacak ürünlerden seçilmesi önemlidir. Birkaç kişinin iş birliği içinde ortak hediye alması, doğa dostu parti için oldukça iyi bir fikirdir. Oyuncak için hediye alternatiflerine buradan ulaşabilirsiniz.

 

 

Dijital davetiyelerden parti hediyelerine kadar, parti planlamanızda çevre dostu olmanın tam zamanı!

Etiketler: #partifikirleri, #partiorganizasyonu
Eylül 30, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR