Deniz Kızı Konseptli Doğum Günü Partisi Nasıl Hazırlanır?

Deniz Kızı Konseptli Doğum Günü Partisi Nasıl Hazırlanır?

Özellikle çocuklarının doğum günü partileri çok renkli temalarla hazırlanır. Her ne kadar Unicorn, peri kızı ve prenses temaları çocuklar için çok fazla tercih ediliyor olsa da, özellikle su altı dünyasına ve denize ilgi duyan çocuklar için deniz kızı teması da tercih edilebilir. Tabak ve bardaklardan asma süslere, şapkalardan dekorasyon ürünlerine kadar çok sayıda süs deniz kızı doğum günü konsepti için tamamlayıcıdır. Peki çocuklarınızı doğum günlerinde çok mutlu edecek deniz kızı parti malzemeleri nelerdir ve bu konseptte bir doğum günü partisi nasıl hazırlanır?

Çocuğunuzu Heyecanlandıracak Deniz Kızı Temalı Doğum Günü

Deniz kızı konseptli bir doğum günü partisi için tema ve dekorasyon konusunda daha çok su altı unsurlarına yönelmek gerekebilir. Özellikle denizi hatırlatan mavi ve turkuaz tonlarından oluşan bir renk skalası tercih etmek çok daha doğru olacaktır. Hem çocuklarınızın arkadaşlarını davet etmek için kullanılacak olan davetiyelerde hem de doğum gününün kutlanacağı mekan içerisinde mümkün olduğunca su altı dünyasından figürler kullanabilirsiniz. Buna yönelik kostümler sipariş edebilir, etkinlikleri tamamen su altı dünyasına uygun şekilde planlayabilirsiniz. Örneğin çocukların bir arada kullanacağı yapbozlarda bile bu temayı ön plana çıkarmanız gerekir.

Tüm bunlara ek olarak çocuklarınızın arkadaşlarına bu doğum gününü hatırlatacak deniz kızı doğum günü konseptli hediyelikler alabilir, deniz kızı şeklinde kurabiyeler ikram edebilir, doğum günü pastası üzerine uzanmış bir deniz kızı yerleştirebilirsiniz.

Deniz Kızı Konseptli Doğum Günü Partisi Nasıl Hazırlanır?

Yalnızca ortam dekorasyonunu deniz kızı temalı doğum günü konseptine uygun hale getirmek yetmez. Çünkü etraftaki her şeyin deniz kızı ve su altı dünyasını hatırlatır nitelikte olması gerekir. Örneğin deniz kabuğu şeklinde ya da üzerinde su altı figürleri bulunan tabakları, bardakları ve servisleri kullanabilirsiniz. Benzer şekilde tek kullanımlık peçeteler de bu figürler ile bezeli olabilir. Pasta üzerindeki süslerin ve mumların, cupcake kaplarının ve hatta çocukların saçlarına takacakları tokaların bile bu figürlerle donatılmış olması gerekir. Bu şekilde kusursuz bir deniz kızı konseptli doğum günü hazırlanabilir.

Eğer tüm misafirlerin deniz kızı temasına uygun şekilde gelmesini isterseniz, yalnızca deniz kızı parti süsleri değil, aynı zamanda deniz kızı kostümlerini, şapkalarını ve aksesuarlarını da sipariş edebilirsiniz.

Deniz Kızı Doğum Günü Konsepti İçin Gereken Parti Süsleri Nelerdir?

Deniz kızı konseptli bir doğum günü partisi hazırlamak istiyorsanız, ilk olarak ortam dekorasyonunu buna uygun hale getirmeniz gerekir. Örneğin perdelere ya da odanın girişine asılabilen süsler olmazsa olmaz parçalardan biridir. Ayrıca deniz kızı ya da su altı figürleri içermese de su altı dünyasının renklerine uygun şekilde petek ya da kağıt şerit süsler de kullanmanız mümkündür. Eğer daha parlak bir görüntü isterseniz püsküllü süsler ışığı yansıtıyor olması nedeniyle işinize yarayacaktır. Ayrıca pırıltılı arka fon kullanarak ortamı çok daha çekici hale getirebilir, deniz kızı balonlarını ortam içerisindeki farklı alanlara yerleştirebilirsiniz.

Elbette tercih edebileceğiniz deniz kızı doğum günü süsleri bunlarla sınırlı değil. Mesela içeceklerin üstüne ya da çocukların kollarına ve giysilerine yapıştırabileceğiniz sticker benzeri ürünler de edinebilirsiniz. Deniz kızı teması ve su altı dünyasına dair aklınıza gelebilecek her türlü ürünü, çok daha fazla deniz kızı konsept doğum günü süsünü Karavan Kids üzerinden sepetinize ekleyebilir ve güvenli bir şekilde sipariş edebilirsiniz.

Etiketler: deniz kızı
Haziran 03, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR