En Sevilen Doğum Günü Temaları 👩🏻‍🌾🐓

En Sevilen Doğum Günü Temaları 👩🏻‍🌾🐓

Parti organize etme süreci, parti anı kadar heyecanlı ve keyiflidir.

Meri Meri temalarındaki çeşitlilik ile çocuğunuzun hayalini gerçeğe dönüştürme ihtimaliniz çok yüksektir :)

Çocukların ve ebeveynlerin tercihinden yola çıkarak en sevilen temaları sizler için derledik.

Safari, Peri Kızı ve Dinozor temalarını beraber inceleyelim:

 

SAFARİ

Macera duygusu yüksek, açık havada olmaktan keyif alan çocuklar için mükemmel bir seçim olan Safari Teması ile keşif duygusunu açığa çıkarmak mümkündür.

 

 

Görseldeki pastayı süsleyen safari mum setinden, aslan kostümüne, masadaki safari tabaklardan, konsepte uygun oyun ve aktivite detaylarıyla, bu parti çocukları adeta gezgine dönüştürecek.

 “Safari” kelimesinin kökenine baktığımızda “safar” olduğunu görebiliriz. Safar’ın kelime anlamı ise sefer, yolculuktur. Çocuklarınızı hayali safari yolculuğuna çıkaracağınız, gerçek yol planlarınızın öncüsü haline getireceğiniz bu parti ile doğum gününde arkadaşlarıyla birlikte yeni bir dünyayı keşfetmiş gibi hissedecek.

 

 

Fotoğrafların ayrılmaz parçası Safari Asılan Süsü’nü de seçkinize dahil etmeyi unutmayın!

 

 

PERİ KIZI

Peri Kızı temasıyla sihirli bir dünyaya adım atıyoruz!  

Çocuklarımızın bazen neşeli, bazen üzgün anlarında, bazen de hiçbir şey düşünmeden her ortamda kendilerine yarattıkları sihirli dünyalarını bu kez bir parti ile yaşatmak Peri Kızı teması ile mümkün.

 

 

Yapılan bir araştırmaya göre, sihir nedir diye sorulduğunda, çocukların büyük bir bölümü, sihri onlara mutluluk verecek, bilinmeyen bir dünya olarak tarif etmişler. Bu tanımdan yola çıkarak çocukların bilmedikleri, onları mutlu edecek sihirli bir dünyayı anlatmak için Peri Kızı temasında yer alan ürünlerle tatlı ve eğlencesi bol bir parti hazırlayabilirsiniz.

Tüm perilerin sihirlerini yapabilmeleri için değneklere ihtiyaçları vardır. Parıltılı Sihirli Değnek ile Pelerin ile  çocuğunuzun kendisini büyülü bir peri gibi hissetmesine yardımcı olun.

 

  

 

DİNOZOR

65 milyon yıldır dünya üzerinde var olmayıp onlar kadar popülerliğini koruyan bir başka şey daha yok herhalde. DİNOZORLAR

Hepimizin çocukluğunda ilgi duyduğu, bazılarımızın ise hâlâ merakla araştırdığı dinozorlar, harika bir parti teması seçeneğidir.

Temada yer alan parti malzemeleri ve şık detaylar çocuğunuzdan daha çok sizi heyecanlandırabilir; aklınızda olsun :)

 

 

Dinozor Temalı parti; doğum günü çocuğunu ve misafirleri beklenmedik bir orman yolculuğuna çıkartırken, çocuklarınızın yaratıcılığını ortaya koyacağı ve aynı zamanda dinozorlar hakkında detaylı bilgi edinecekleri heyecan ve keyif verici bir buluşma olacak.

Eminiz ki T-Rex Bardaklar partinin en favorisi olacak! Dinozor Dövme Seti ile de bu partiyi daha da eşsiz kılmak mümkün.

 

 

Karavan Concept  renkli ve farklı konseptleri, yalın ve şık tasarımları ile özel günlerinizi sizin için kurgulayıp tatlı heyecanlarınıza ortak olmaya hazır!

 

 

İletişime geçmek için hemen tıklayın! 

Etiketler: Meri Meri
Ocak 24, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR