Çocuklarımızın Ekran Süresini Kısaltan Açık Uçlu Magna Tiles Setlerini Yakından Tanıyalım!

Çocuklarımızın Ekran Süresini Kısaltan Açık Uçlu Magna Tiles Setlerini Yakından Tanıyalım!

          1.Öğrenirken Uygulamalı Deneyim Sağlar            

                                    

 

 

 

Magna-Tiles, öğrencilerine geometrik şekiller ve kavramlarını öğretirken daha fazla uygulamalı deneyim vermek isteyen bir Japon matematik profesörünün vizyonu dahilinde ortaya çıkmıştır.

         2. Çocuklarımızın STEM Konularını Benimsemesini ve Keşfetmesini Sağlar

 

1997'de profesör Valtech, yaratıcı oyunu teşvik etme ve çocukları STEM kavramlarıyla tanıştırma hedefleriyle ABD’de Magna-Tiles'ı tanıttı.

STEM Nedir? sorusunun cevabı, STEM; Bilim (Science), Teknoloji (Technology), Mühendislik (Engineering) ve Matematik (Mathematics) olmak üzere dört disiplini bütünleştiren bir öğrenme, uygulama ve geliştirme yaklaşımıdır.

STEM, bu dört disiplini bir araya getiren ve problemleri çözmek için gerçek dünyadan öğretim yöntemleri sunan ve disiplinler arası programa entegre eden bir öğretim felsefesidir.

 

        3.Magna-Tiles ile Oyun Zamanı Öğrenme Zamanıdır

 

Magna-Tiles ile çocuğunuzun eğitimine yardımcı olmak sizin için çok kolay. Tüm ürünler, çocuğunuza geometri ve matematik öğretmek için sayısız şekilde kullanılabilecek manyetik şekil içerir. Örneğin;

* Küçük ve büyük kareler

* Eşkenar, ikizkenar ve dik üçgenler

* Dikdörtgenler, çokgenler ve prizmalar

Ve dahası…

 

       4.Hayallere İlham Verir

 

Yaratıcı bir ortam yaratmak istiyorsanız doğru yerdesiniz! Magna Tiles ürünleri, ekran süresini azaltarak hayallere ilham verir ve zihinsel büyümeyi destekler. 2D ve 3D şekillerden kaleler, roket gemileri ve çocuklarınız ne hayal ederse, Magna-Tiles®️ manyetik yapı setleriyle yapabilirler.

 

         5.Sosyal Becerileri Geliştirir

 

Hepimiz çocuklarımızla daha yakın ilişkiler kurmak ve onların uygun sosyal becerilere sahip olduğundan emin olmak isteriz. Bir aile veya grup olarak birlikte vakit geçirmek ve birlikte bir Magna-Tiles®️ oyuncağı ile oynamak, kişisel ilişkilerinizi güçlendirmenin ve bir ekip ortamında çalışmanın mükemmel bir yoludur.

 

 

 

 

Etiketler: Magnatiles
Kasım 05, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR