Muhteşem Bir Peri Kızı Partisi

peri-kizi-temasi

  Çocuğunuz bir peri gibi davranmayı seviyorsa veya büyülü dünyaya ilgi duyuyorsa, bu onlar için mükemmel bir parti teması. İşte partiyi fantastik yapmak için bazı ipuçları: 

 

 

  1)Kostüm ve Aksesuarlar

 

 

 

  Özel bir hediye olarak doğum günü çocuğuna bir peri kanadı kiti ya da peri kızı elbisesi hediye ederek olağanüstü görünmesini sağlayabilirsiniz. Peri kızı değneksiz olur mu? Tabi olmaz :) Peri kızı değneğini ister bir aktivite ile yaparak çocukların eğlenmesini sağlayabilir, isterseniz de Meri Meri'nin parlak, renkli değneklerini tercih edebilirsiniz. Peri kızının tacı eksik kaldı diye düşünmeyin. Kağıt çiçeklerden kendiniz tasarlayabilir veya bunun için yeterli yeriniz ve zamanınız yoksa pembe parıltılı taçlarımıza göz atabilirsiniz. 

 

   2) Peri Kızı Parti Yemeği

 

 

 

  Küçük periler güzel ve lezzetli yiyecekler yemek isteyecektir. Onlara mantar şeklinde kurabiyeler, yenilebilir peri asaları, peri kekleri hazırlayabilirsiniz. Vee cupcakeler... Hiçbir parti cupcake olmadan olmaz. Parıltılı, peri kızı temalı cupcake süslerimizi ister pastada ister hazırladığınız ikramların üzerinde kullanarak masaya fantastik bir görünüm katabilirsiniz.

 

Etiketler: peri kızı tema
Ocak 31, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR