Unicorn Parti Malzemeleri İle Bir Masalı Gerçeğe Dönüştürecek Fikirler

unicorn-parti-malzemeleri

Partiye Hazırlık: Posterler, Kartlar ve Çıkarmalar 


Küçük Sürprizler

Parti kartlarınızı hazırladınız mı? Sürpriz olarak ya da parti notları hazırlayabileceğiniz Unicorn temalı kart, doğum günü kahramanını gerçekçi masalın ana kahramanı haline getirecek. Küçük, farklı, alternatifli sürprizler de düşünebilirsiniz. Temalı tokalar, şaka ürünleri ve kimsenin bilmediği bir hediye içeriyor. Kendi özel paketi de daha yaratıcı, daha özel hediye kutusu hazırlamanıza yardımcı olabilir. 

Pinyatalar

 

 

Pinyatasız olur mu hiç? İçeriğine çeşitli sürprizler, çikolatalar ya da Meri Meri tarafından tasarlanan unicorn temalı geçici dövmeler konulabilir. 

Başlangıç İçin Parti Malzemeleri Bu Kadar Değil!

 

 

Sıra geldi giyisilere ve elbiselere! Parti kahramanı, Unicorn masallarının ana kahramanı olmalı. Kahramanımız unicorn'un kendisi de olabilir. Unicorn elbise kiti, masalı gerçekleştirmeye atılan adımlardan bir tanesi. 


Gökkuşağı ve Unicorn'larla Bezenmiş Pasta ve Cupcake'ler!

 

 

Partiye en son katılan olsa da, partinin en önemli öğesi pastadır.  En iyi süslenmişi, en özenle hazırlanan parti malzemesi pasta ve şekerlemeler olmalı. pasta süsü ve pastanıza eşlik edecek Cupcake'lere şeklini verecek olan Cupcake kit'ler, gökkuşağı ve unicorn dünyasını partinize yansıtmaya devam edecek! 

Masal Dünyasını Hayata Çeviren Parti Malzemeleri: Son Dokunuş!
 

Evrenimizi tamamlıyoruz. Kahramanlarımız hazır, pasta ve pastanın yardımcıları, en güzel parti malzemeleri ile bezenmişken masal evrenini tamamlamamız gerekiyor. Asılan süsler, mumlar, unicorn balon  ve etiketler bu konuda sizlere yardımcı olacak.
 

Parti Kısmı: Yemek, Şekerlemeler ve  Oyun!
 

En heyecan verici kısım; masa partisi ve ardından da konuklarla masalların anlatıldığı çeşitli oyunlar.  Gökkuşağı ve unicorn ile kaplanmış temalı tabaklar   ile beraber aynı temalı peçeteler ile parti masası süslenir. Bir diğer taraftan da unicorn grafikli peçete ve tabaklar size tamamen hayalinizdeki partiyi tasarlamanıza ön ayak olacaktır. Pasta süslemede ya da masa süslemede kullanabileceğiniz parti mumları  da yerini aldıktan sonra her şey tamam!
 

Oyun!
 

Bir masal dünyası oluşturmuşken oynanabilecek en iyi oyun masal ve hikayelerle olur. Meri Meri not kartları ile anlatılacak hikayeler, unicorn etiketler ile resmedilir. 


 

 

 

 

 

 

 

Etiketler: unicorn tema
Ocak 16, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR