Yeni Yıl Temalı Kitap Önerileri

Yeni Yıl Temalı Kitap Önerileri

 

 

Yeni yılda sevdiklerinizi mutlu etmek için en iyi seçeneklerden biri yeni yıl temalı kitaplardır. Yılın son günlerinde ve yeni bir yılın ilk günlerinde soğuk havada içinizi ısıtacak kitapları sizler için derledik:

 

  1. Walker Books - The Christmas Miracle Of Jonathan Toomey

 

Kate Greenaway ödüllü bir festival klasiğinin bu büyüleyici baskısında, üzgün bir oduncunun neşesini yeniden bulma yolculuğu anlatılmaktadır. Yeni yıl ruhu, bu yolculuğun başarıyla sonuçlanması için harika bir etkiye sahiptir. Jonathan, vadideki en iyi oduncu olmasına rağmen her zaman yalnızdır ve mutsuzdur. Ta ki neşeli bir mucizenin kapısını çaldığı o ana kadar. Erken bir kış günü, dul bir kadın ve küçük oğlu kapısını çalmıştır. Hikayenin sonrasında, mizah ve duygusal güçle donatılmış etkili bir hikaye sizi bekliyor!

 

 

  1. Templar Books - Jane Foster's Christmas

 

Noel Baba'dan ren geyiği Rudolph'a kadar yeni yıl ruhuna uygun görselleri içeren bu kitap, mükemmel bir yeni yıl hediyesidir. İkonik ve en sevilen manzara görsellerini içeren Jane Foster’ın Christmas kitabı, yeni yıla cesur bir giriş yapmanızı sağlayacak!

 

 

  1. Puffin - Happy Christmas From The Very Hungry Caterpillar
 

Bu güzel kitap "Mutlu yıllar!" demenin mükemmel bir yoludur. Eric Carle'ın parıldayan yıldızlar ve karlı sahnelerden oluşan kitabı, parlak ve benzersiz görseller içermektedir. Yeni yıl görsellerinin ihtişamını ve coşkusunu bu eserde doyasıya hissedeceksiniz. Çok Aç Tırtıl'ın hikayesi ile sevdiklerinizi buluşturarak yeni yıl coşkusunu sevdiklerinize yaşatabilirsiniz!

 

 

  1. Pan Macmillan - A Christmas Carol

 

Charles Dickens'ın çok sevilen eğlenceli romanı, mükemmel bir yeni yıl okumasıdır. Etkileyici karakterleri, zengin betimlemeleri, imgesel gücü ve çağrıştırıcı dili ile A Christmas Carol, klasik sayılabilecek eserlerdendir. Hikaye içinde geçen umut verici mesajı, bugün de ilk yayınlandığı zamanki kadar önemli olmaya devam etmektedir. 

A Christmas Carol kitabını hediye olarak tercih ederek sevdiklerinizi mutlu edin!

 

 

Karavan Kids’ in sizin için yaptığı bu listeyi yararlı bulduysanız arkadaşlarınızın da yararlanması için sosyal medya hesaplarınızda paylaşabilirsiniz! 


 
Etiketler: yeni yıl, yılbaşı, kitap, hediye, çocuk kitapları, yeni yıl teması
Aralık 19, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR