Blog Başlık

  • Kasım 28, 2022 Parti

    Yeni yıl partisi, en yakınlarınız ve sevdiklerinizle yeni yılı karşılamak amacıyla yapılan bir partidir. Özellikle yeni başlangıçlar anlamı taşıyan yeni yıl, dünyanın birçok yerinde farklı gelenekler ve etkinlikler aracılığıyla kutlanmaktadır. Bu kutlamaların ortak amacı ise; gelecek yılın umut, mutluluk ve şans getirmesidir.

    #partifikirleri, #partiorganizasyonu #yılbaşıkutlaması
  • Kasım 21, 2022 Parti

    En özel ve değerli olan günlerin başında doğum günleri gelmektedir. Doğum günü yaklaştığı zaman özellikle çocukları büyük bir mutluluk sarmaktadır. Bu mutluluğu yaşamanın en güzel yolu ise sevdiklerimizle unutulmaz bir doğum günü anısı inşa etmektir. Güzel bir doğum günü anısı için ise aklımızda önemli bir soru vardır: “Doğum günü kutlaması nasıl olmalıdır?” Bu soru harika bir doğum günü planlamanın ilk aşamasıdır. Bu yazının devamında doğum günü planlaması için bir diğer önemli aşama olan süslemelerden bahsedeceğiz.

    #partifikirleri, #partisüslemeleri #doğumgünüsüslemeleri #masasüslemeleri
  • Eylül 30, 2022 Parti

    Kendimize ve sevdiklerimize eğlenceli zamanlar planlamak, harika bir fikirdir. Parti organizasyonlarını zenginleştirmek için kullanılan renkli temalar, eğlenceyi kolaylaştıran ürünler, hediyeler.. Parti organizasyonları doğaya olumsuz bir iz bırakmadan ve çevre dostu olarak da planlanabilir! 

    #partifikirleri, #partiorganizasyonu
  • Eylül 16, 2022

    Yönergesiz oyunlar, önceliği çocuğun ihtiyaçlarına vererek serbest oyunu desteklemektedir. Her çocuğun oyun tasarlaması için yönergesiz oyunlar oldukça iyi bir seçimdir. 

    Magnatiles
  • Temmuz 29, 2022 Parti

    İster 1. yaş ister 7. yaş doğum günleri olsun, bunu unutulmaz bir parti haline getirin! Bu yazımızda her yaş için birer parti teması önerdik, hadi hemen inceleyelim!

    Meri Meri
  • Temmuz 25, 2022 Parti

    Hayatınızı değiştirecek bir karar aldınız 💍

    Bekarlığa Veda Partisi, bu kararı kutlamanın eğlenceli bir yolu. 

    Doyasıya eğlenceye imkan tanıyan bekarlığa veda partileri, parti malzemelerinden hediyelerine kadar ince düşünülmesi gereken bir organizasyondur. 

    Bu yazımızda, yardımınıza Meri Meri ürünleri koşacak:

    Meri Meri
  • Temmuz 03, 2022

    Birlikte birbirinden eğlenceli oyunlar için bir yaz tatili çantası hazırlamaya ne dersiniz? Gelin sizin için seçtiğimiz favori oyun ve oyuncaklara daha yakından bakalım!

    Yaz tatili, oyuncakları
  • Haziran 20, 2022

    Yazın gelmesiyle içi kıpır kıpır olan, sıcak havaların tadını bir parti eşliğinde çıkarmak isteyenler için favori parti temalarını derledik.

    Meri Meri
  • Mart 16, 2022 Parti

    Cemrelerin düşmesi, ağaçların çiçek açması, havanın güneşli olması -her ne kadar beklenmedik bir kar yağışı ile karşı karşıya kalsak da- baharı müjdeleyen göstergelerdir. Bahar gibi ruhlara, baharı iple çekenlere, kışın bitişine kederlenenlere, baharın sonrasındaki yaz için sevinenlere muhteşem bir parti fikri: Baharı Kutlamak için Bahar Gibi Parti!

    Meri Meri
  • Mart 09, 2022

    Ülkemizde Baby Shower etkinliklerinin geçmişi oldukça yeni ancak bu kutlamaların Amerika’da gelenekselleştiği ve uzun senelerden beri heyecanla beklenen minik bebeğin aile üyeleriyle ve davetlilerle yapılan ilk partisi olarak kutlanılmakta olduğunu görebiliriz.

    Baby Shower
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR