Blog Başlık

  • Kasım 05, 2021

    Çocuklarımızın Ekran Süresini Kısaltan Açık Uçlu Magna Tiles Setlerini Yakından Tanıyalım!

    Magnatiles
  • Ekim 27, 2021

    Çok önceden hazırlanmış bir planınız yoksa çocuklarınız için bir doğum günü partisi planlamak stresli olabilir. Nereden başlamalıyım? Önce parti malzemelerini mi almalıyım yoksa yemek işini mi halletmeliyim? gibi sorularla boğuşuyorsanız aşağıdaki adımları takip ederek çok kolay ve eğlenceli bir doğum günü planlayabilirsiniz!

    Parti
  • Ocak 31, 2020

    Çocuğunuz bir peri gibi davranmayı seviyorsa veya büyülü dünyaya ilgi duyuyorsa, bu onlar için mükemmel bir parti teması. İşte partiyi fantastik yapmak için bazı ipuçları!

    peri kızı tema
  • Ocak 16, 2020

    Meri Meri tarafından tasarlanan parti malzemeleri seçeneklerimizle en büyülü Unicorn temalı partiyi Karavan Consept ile  hazırlamaya hazır mısınız? ? Unicorn temalı balonlarından parti şapkalarına kadar çeşitli eğlenceli sofra takımları ve göz kamaştırıcı süslemelerle bir parti rüyası oluşturabilirsiniz. Unicorn parti malzemeleri sadece balonlardan ve süslemelerle mi sınırlı? Hayır! İnci gibi bir pastayı, bir Unicorn masalına çevirebilecek pasta süsleri, birbirinden lezzetli kurabiyeler ve kekler hazırlayabileceğiniz kurabiye - kek kalıpları Karavan Concept'te!
     

    unicorn tema
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR